Sensory Skills

Ta enodnevni tečaj je namenjen vsem, ki želijo razviti svojo sposobnost zaznavanja različnih arom in okusov v kavi. Ne glede na to, kje delate v kavni industriji je pomembno osnovno razumevanje senzorike za saj zagotavljanje visoke kakovosti in odličnega okusa kave. Tečaj vključuje interaktivne vaje in teorijo, kar vam omogoča, da teoretične koncepte doživite na lastni […]

Cena

270,00 

Količina

Ta enodnevni tečaj je namenjen vsem, ki želijo razviti svojo sposobnost zaznavanja različnih arom in okusov v kavi. Ne glede na to, kje delate v kavni industriji je pomembno osnovno razumevanje senzorike za saj zagotavljanje visoke kakovosti in odličnega okusa kave. Tečaj vključuje interaktivne vaje in teorijo, kar vam omogoča, da teoretične koncepte doživite na lastni paleti zaznave arom in okusov kave..

Na tem tečaju pridobite znanje o:

  • Kaj je senzorika in fiziologija čutne zaznave
  • Prepoznavanje osnovnih okusov in arom v kavi
  • Razumevanje protokola cuppinga in nez du café
  • Vpliv procesnih metod na okus skodelice in cupping
  • Razumevanje okusov in arom v kavi
  • Cupping, cupping in cupping

Stopnja tečaja: Foundation (1.stopnja)

Coffee Diploma: pri tem tečaju pridobite 5 točk. Za diplomo potrebujete 100 točk.

Trajanje tečaja 1 dan: 10:00 – 16:00


Cena tečaja: 270,00€ / doplačilo za SCA certifikat nečlani 0,00€


Lokacija: Akademija Stow, Gosposka 15, 1000 Ljubljana


Cena velja za fizične osebe, za pravne osebe ne vključuje DDV.